Op winterjasjacht in Breda


Zondag 17 September 2017

Afgelopen week ben ik maar is op bezoek gegaan bij mijn nichtje in Breda. Sinds ik terug ben van mijn reis woont ze al op kamers, maar door alle drukte had ik nog geen tijd gehad om langs te gaan en haar nieuwe kamer te bekijken. Na een kopje thee en wat schoolwerk op haar knusse kamertje zijn we een kijkje gaan nemen in het centrum van Breda. Want ja, ik had net nieuwe schoenen en moest eigenlijk ook een nieuwe winterjas. (vond ik zelf) Je weet hoe dat gaat, haha. Dus we zijn alle winkels ingegaan met één missie: een rode winterjas scoren. Bij de zoveelste winkel hing er wel een leuke jas, alleen niet meer in mijn maat. Dus ik zei hardop in de winkel tegen mijn nichtje ”hmm jammer, ze hebben die jas niet meer in mijn maat, alleen nog 42 en 46, jeez” Ik wilde nog bijna vragen of ze mijn maat ook hadden, maar mijn nichtje hield wijselijk der mond. Toen we de winkel uitliepen snapte ik waarom, het was namelijk een XXL modezaak voor volslanke dames. :’) Whoops

Print Friendly, PDF & Email

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *