Volg onze reis! 2 Reacties


Hallowaaaa,

Welkom op mijn Travel Journal pagina! Hier lees je alles over onze reis. Ondertussen is het al bijna zover! nog 4 nachtjes slapen en dan zitten we toch echt in het vliegtuig naar Thailand. We hebben natuurlijk al een mooie route gemaakt, maar wij zouden Dewy en Dania niet zijn als we niet lekker ons eigen ding zouden doen. Als je wilt weten waar we allemaal uithangen en wat we allemaal doen, dan zit je op deze pagina goed :). Hier zal ik met liefde al onze avonturen beschrijven en kun je vanuit het koude kikkerlandje met ons meegenieten. (waar het op dit moment 30 graden is, en ik zwetend en puffend dit bericht zit te typen in de tuin, maar dan kunnen we alvast wennen aan deze tropische temperaturen)

Je hoort snel van ons!

Print Friendly, PDF & Email

2 gedachten over “Volg onze reis!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.